Alexander-Bard.jpg

Alexander Bard

Tänk nytt, tänk framtid låt oss presentera:

- En banbrytande, omkullkastande, nytänkande och inspirerande föreläsning som garanterat väcker nya tankegångar.
- En filosofisk och djupt genomtänkt föreläsning som talar om IT-trender, digitaliseringen och framtiden.
- Nya insikter och förståelse för vart framtiden med internet är på väg, och hur man själv kan förbereda sig.

Filosofen och författaren Alexander Bard delar med sig av sina banbrytande och ögonöppnande analyser i sina föreläsningar om internet och framtiden.

Alexander underhåller och omvälver när han föreläser om globalisering, IT, informationssamhället, makt och ekonomi. Han har konsekvent toppbetyg från alla stora konferenser runt om i världen. Han briljerar med att klottra sina anteckningar på stora whiteboards istället för att leverera bara ännu en förutsägbar PowerPoint-presentation.

Tina-Thörner.png

Tina Thörner

Vem kan leda oss in på rätt väg om inte Tina…

Genom sina livserfarenheter och studier har Tina Thörner hjälpt sig själv och rallyteam till lysande framgångar. Hon är inte bara en kartläsare i världsklass, Tina Thörner har också ägnat många år att utbilda sig i NLP, KBT, projektledning, coachning, personlig utveckling, stress och friskvård, yoga, meditation, structogram, mindmaping, memory dynamics och speed reading.

Tina Thörner vill med sitt arbete skapa insikter liksom förstå innebörden av 100 procent ansvar, delaktighet utifrån ett naturligt inre driv och vikten av ordens och kommunikationens betydelse. För henne innebär ledarskap att ha kraft och klarsynthet att i förväg kunna se vilka resultat stora som små handlingar medför.

Förändringar leder till ännu fler förändringar – utveckling leder till att det krävs ännu mer utveckling.

Ska man vara konkurrenskraftig måste man ligga
steget före.

Jessica-Barck.png

Jessica Barck

Personligt – Passionerat – Engagerat, med dessa ledord
får vi följa dagens moderator Jessica Barck.

Jessica har tidigare varit VD för Uddevalla Näringsliv där hon jobbade för att skapa ett bättre företagsklimat i Uddevalla kommun.

Sedan 2,5 år tillbaka driver hon sitt företag Jessica Barck makes a difference AB och erbjuder tjänster som moderator, konferencier och projektledare.

Hon har haft flera uppdrag som konferencier på galor och moderator på näringslivsdagar.
I augusti 2018 modererade hon Företagarna Ulricehamns valspecial

Chris-Kläfford.jpg

Chris Kläfford

Vi kommer sommaren 2019, på svensk mark, få se honom under Gyllene Tiders avskedsturné och vi ser honom på Ulricehamns Näringlivs GalaDag! Välkommen till oss - Chris Kläfford.

Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris fram-trädande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal.

Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Under sommaren 2018 reste Chris land och rike runt med en turné på över 50 stopp. Han stannar inte där, under hösten gav han sig ut på en större turné, "The Imagine tour " med fullt band och stor produktion och släppte även senaste singeln ”Sick”.

Rickard-Skoglund.jpg

Rickard Skoglund

Kvällens Konferencier!

Rickard Skoglund är utbildad musikalartist & har sedan 2002 arbetat med olika teatrar, musikaler, shower & genom sitt företag producerat diverse föreställningar.

Rickard är en mångsysslare, som inte kan låta bli att utveckla olika idéer. Just nu är han igång och driver Ulricehamnspodden, företaget Skoglund Entertainment samtidigt som han jobbar 25% som Teaterlärare vid Ulricehamns kulturskola.

Med ett personligt & äkta framträdande får vi denna kväll luta oss tillbaka och låta Rickard leda oss genom kryddstarka framträdanden, smakrik mat och prisutdelningar som hyllar vår stads näringsliv.

Skoglund-Entertainment.jpg

Skoglund Entertainment

Släpp loss alla strängar, nu blir det show!

Vår GalaDag vill vi avsluta med fest!
Skoglund Entertainment startade 2002 och är ett bolag som levererar helhetslösningar inom event och underhållningsbranschen.
Med personliga samarbeten tillsammans med kunden, jobbar de alltid för att skapa unika upplevelser.

"Genom att beröra, får vi folk att känna, tänka och bli engagerade"

Vi Skapar upplevelser och älskar det!