DAGENS PROGRAM
22 mars 2019, “Tegelbruket” Dalgatan 8 i Ulricehamn.

11:30 - 16:30

Dagen börjar med mingellunch från Wellis samtidigt som vi kollar in B2B Area där utställare visar nyheter och erbjudanden. Detta följs av intressanta föreläsningar med Tina Thörner samt Alexander Bard, Jessica Barck är vår moderator, prisutdelningar och kaffe/kaka. Givetvis passar vi på att nätverka!

Dags att svira om till klädkod kavaj!

19:00 - sent

Galan drar igång och vi kan vänta oss välkomstdrink, trerätters middag från Restaurang Sture, prisutdelningar, uppträdande av Chris Kläfford, Rickard Skoglund som konferencier och Skoglund Entertainment bjuder på riktig “goe-musik“!


Welis-Linda-Arvidsson.png

Wellis food for you

Wellis Food for you, förvandlar hälsosam och framför allt riktigt god mat till en upplevelse genom att anordna matlagningskvällar, catering eller event för företag och privatpersoner. Antingen på plats i den mysiga restauranglokalen i Marbäck utanför Ulricehamn, eller där kunden önskar.


RestaruangSture-Bessim-Plavci.png

Restaurang sture

Bessim Plavci, Food & Beverage Manager på Hotell Bogesund, kommer tillsammans med Andreas Brettmark och Eva Vilhelmsson att ansvara för kvällens trerättersmeny. Andreas är en köksmästare från Göteborg med både VM-guld och OS-silver i bagaget. Eva har även hon två OS medaljer hängandes hemma och senast i höst var hon med i Dessertmästarna som sändes på kanal 5.