Föreläsare 2023

Ann Westin

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar. Från ett liv som kantats av motgångar och motstånd, två hjärnblödningar och en skilsmässa, reste sig Ann Westin upp på benen igen och ändrade livsriktning. Det som gör en Ann Westin föreläsning till något utöver det vanliga är den starka igenkänningsfaktorn och ärligheten som hon lyfter fram genom personliga och vardagliga händelser ur sitt eget liv.

Att Ann Westin har en ”trumpen attityd” och ”bastant fysisk framtoning” stärker intrycket av att hon är en rolig tjej som överraskar. Under en Ann Westin föreläsning förklarar hon de dramatiska händelserna som färgat hennes liv. Det är en omtumlande livsresa kantat av sjukdom, skilsmässa och en stor portion jävlar anamma.

Fabian Bengtsson

Ordförande i Företagarna Sverige. Ordförande i SIBA invest, VD SIBA fastigheter, Ledamot i Axfood AB. Man skall vissla påväg till jobbet, inte påväg därifrån. Fabian berättar om en företagarresa inom detaljhandeln och hur det är lika relevant då som nu att alltid vara förändringsbenägen för att kunna vara framgångsrik.