12 april 2024

Förmiddag: 

07:30 – Kaffe, fralla.
08:00 – 08:30 Gesäll, UF, diamantsponsor.
08:30 – 09:30 Anders Borg
09:30 – 10:00 Paus med tilltugg
10:00 – 11:00 Johan Sköld
Ca 11: 30 Avslut och summering

Kväll: 

18:30 Drop-in 
19:15 Start –

Johan Sköld

Johan Sköld

Framtidens företagande, vad kan vanliga företag lära av snabbväxarna i Silicon Valley.

Varför lyckas vissa företag oftare än andra, och varför är det inte sällan de man minst anar som lyckas bäst?

Vad är det som gör att vissa företag lyckas med att få rätt kunder att köpa deras produkter, och hur kan alla i sina olika roller bidra till etableringen av ett företag och en miljö där dessa förmågor skapas och utvecklas?

Hur skapar man ett långsiktigt stabilt och lönsamt företag som håller över tid? Ett företag som är mindre konkurrenskänsligt, konjunkturberoende och samtidigt en intressant leverantör och arbetsgivare? Hur involverar man såväl interna som externa kunder i affärsutvecklingen och hur etablerar man en levande affärsstrategisk process?

Johan Sköld är en av landets främsta experter inom, företagsutveckling. Han är serieentreprenör, affärsängel och investerare, jobbar huvudsakligen som Partner på Amp Eleven och som ägare i J2 Ventures och Devotion Ventures. Investerat i över 100 bolag, suttit i över 90 styrelser och flera koncernledningar. Ordförande för institutionsrådet för Industriell Ekonomi på Chalmers, en omtyckt föreläsare vid bl.a. Handelshögskolan i Stockholm. Han har även skrivit en av Sveriges mest sålda böcker inom försäljning.

Anders Borg

Anders Borg

Anders Borg ger sin bild av de ekonomiska utsikterna och de globala trender som sätter ramverket för företag, regioner och länder. Hans erfarenhet som finansminister och av ledande positioner på bland annat Sehlhall Fastigheter AB och Stena International har gjort honom till en mycket efterfrågad rådgivare och expert. Nu kan ditt företag ta del av hans analys av hur en sektor eller ett företag direkt kommer att påverkas och hur de strategiska utmaningarna ska mötas.

GALADAGEN ARRANGERAS AV:

I SAMARBETE MED: